Med Hjertet Forrest er en socialfaglig organisation

Med Hjertet Forrest er en socialfaglig organisation, der engagerer sig med en bred vifte af pædagogfaglige opgaver og aktiviteter bl.a. gennem vores vikarkorps, vores botilbud samt støttekontaktforløb og vi går altid med hjertet forrest.

Vikar

Vores vikarkorps kaldes også BBVikar og består af en række erfarne og dygtige vikarer, som kan hjælpe med akutte såvel som planlagte opgaver.

Botilbud

Vores familielignende botilbud, Forpagtergården, rummer bl.a. dyrehold og nyttehave og er omgivet af smuk natur - vi er klar til at tage imod.

Støttekontakt

Vores støttekontaktpersonsforløb tilbyder forskellige støttende foranstaltninger til både børn, unge og voksne.

Mission

Vi har en mission om at være der for mennesker, der hvor de er lige nu. Vi dømmer ikke nogen for deres fortid, men lære af den, og drager erfaringer herfra, for at den enkelte kan komme stærkere og styrket ind i fremtiden.

For os er det vigtigt at skabe tryghed for alle.

Vision

Vores vision er at alle får en værdig og tryg tilværelse, hvor man som menneske kan være den man er, hvor man kan bidrage med sine kompetencer og indgå i værdifulde fællesskaber.




Mød menneskerne bag

Lasse Henriksen

Adm. direktør i Med Hjertet Forrest og konstitueret leder for vores støttekontaktteam

Telefontid:
mandag-fredag 
kl. 9.00-15.00
tlf. 51200329
Mail:
Lasse@medhjeretforrest.dk

Dorrit Bruun Olesen

Tilbudsleder ved botilbud Forpagtergården

Martin B. B. Jensen

Daglig leder for vikarkorpset BBVikar
Telefontid:
mandag-fredag
kl.9.00-15.00
tlf.51200520
Mail:
Martin@bbvikar.dk

Sabine Melchiorsen

Koordinator
Telefontid:
mandag-torsdag 9.00-15.00
tlf. 31350280
Mail: sabine@bbvikar.dk

Regitze Melchiorsen

Løn og kontor
Telefontid:
Torsdag: 10.00-14.00
tlf.51201220
Mail:
kontor@medhjertetforrest.dk

Michael Bayne

IT- og sikkerhedsansvarlig
Mail:
michael@medhjereteforrest.dk

En socialfaglig indsats er først og fremmest mellemmenneskelig og relationel - derfor mener vi også, at kun sammen kan vi lykkes

I Med Hjertet Forrest forfølger vi hver eneste dag at gøre en forskel og vi insisterer på, at vi bidrager positivt til en vigtig opgave samt at vores sociale ansvar er stort.

Dette er ikke en opgave vi løser alene, men i samarbejde med kommuner, socialtilsynet, pårørende, socialfaglige fællesskaber og vigtigst af alt borgerne som er vores kerneopgave.

For os er det vigtigt at skabe tryghed for alle.

Der er mange forskellige instanser i det socialfaglige område og alle skal betrygges lige fra borgere, pårørende, kommuner, socialtilsyn med flere. I dét kan der være en tendens til at hovedpersonerne, nemlig borgerne forsvinder lidt i bureaukratiet og dét vil vi i Med Hjertet Forrest gøre op med.

For at gøre det, har vi lavet nogle strukturer der imødeser nogle af de fundamentale præmisser der er i arbejdet med udsatte borgere og som kan være med til at skabe de bedste forudsætninger for at dagligdagen lykkes.

Vi er en organisation hvor vores faglige kompetencer spænder vidt og vi mener, at det er vores faglige diversitet der gør os stærke. For os er faglighed væsentlig og det er vigtigt at den faglige værktøjskasse er i orden, men de faglige kompetencer skal kunne forenes med det, at finde stor glæde og motivation for at hjælpe andre.

Vi er af den opfattelse, at en socialfaglig indsats er mellemmenneskelig og relationel og derfor mener vi også, at kun sammen kan vi lykkes.

Her på siden læse og se mere om hvilke ydelser vi leverer, og skulle du sidde med en opgave du ikke ved hvad du skal gøre ved, så kontakt os endelig, for så kan vi enten skræddersy et forløb eller sætte dig i forbindelse med nogle der kan hjælpe dig.

Med Hjertet Forrest er her for at hjælpe.

Lasse Henriksen
Adm. direktør i Med Hjertet Forrest

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du vil vide mere.